Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Αξίζουν την ΑΞΙΑ….

Αξίζουν την ΑΞΙΑ….

γράφει ο Παν. Μίγκος

Μια καλοκουρδισμένη ορχήστρα παρακολουθήσαμε χθες το βράδυ στη Γεν. Συνέλευση του συλλόγου ΑΞΙΑ .

Με ενορχηστρωτή τον ακούραστο Α. Παπαρίση, συνθέτη την Πρόεδρο κ. Σαμαρά και πρώτο βιολί την γραμματέα κ. Τσέτουρα, ακούσαμε με χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον τα πεπραγμένα, τον απολογισμό και τα σχέδια, ενός σωματείου που ενώ ο πόνος της ζωής και η αγωνία της επιβίωσης ήταν τα χαρακτηριστικά που απλωνόταν  στα πεζοδρόμια και μπροστά απ τις μεγάλες πύλες  του αγώνα αυτών των κυριών, στην χθεσινή συναυλία είδαμε  χαμογέλα  νίκης και ικανοποίησης  για την χαμένη αξιοπρέπεια  που τόσο άδικα είχε αφαιρεθεί από το ανάλγητο κράτος.

Με τον δικό τους μοναδικό τρόπο οι κυρίες του συλλόγου ευχαρίστησαν και τίμησαν  στο πρόσωπο των εκπροσώπων τους, όλους εκείνους που με κάθε τρόπο βοήθησαν και συμπαραστάθηκαν στην άνιση μάχη που έδωσαν στους  αφιλόξενους δρόμους και στα  υπουργικά γραφεία με αγέλαστους Γραμματείς και Φαρισαίους.

Όσοι παρακολουθήσαμε αυτές τις σύγχρονες Αμαζόνες των δρόμων, ευχόμαστε  καλή συνέχεια στην διεκδίκηση μιας καλύτερης ποιότητας ζωής για τις Κυρίες του συλλόγου ΑΞΙΑ και μια λέξη έρχεται στο μυαλό μας για τον αγώνα τους αλλά και για την αξιοπρεπή παρουσία τους γενικά … #ΣΕΒΑΣΜΟΣ!