Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ / κοπή πίτας Σ.Α./Σ.Μ.Υ.Ν.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ / κοπή πίτας Σ.Α./Σ.Μ.Υ.Ν.

Σε εορταστικό κλίμα και με πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5-2-2023 η κοπή της Βασιλόπιτας του Σ.Α./Σ.Μ.Υ.Ν.  για το νέο έτος στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών.

Θερμές ευχαριστίες σε όλες και όλους που παρευρέθηκαν και ιδιαίτερα στον εκπρόσωπο του Αρχηγού του ΓΕΝ και Διοικητή της ΣΝΔ Υποναύαρχο Ιωάννη Πάττα ΠΝ, τον Διοικητή της ΣΜΥΝ Πλοίαρχο Αντώνιο Ασβεστά ΠΝ, τον Αντιπρόεδρο του Σ.Α.Σ.Ν.Δ. Αντιναύαρχο ε.α Μαργαρίτη Τζαβάρα ΠΝ, τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικών Υποβρυχίων Αντιναύαρχο ε.α. Παναγιώτη Ραδίτσα ΠΝ, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΑΑΝ Πλοίαρχο ε.α. Εμμανουήλ Αναγνωστάκη ΠΝ, τον Πρόεδρο της ΕΣΝΑ Υποναύαρχο ε.α Συμεών Κωνσταντινίδη ΠΝ, τον εκπρόσωπο του Πρόεδρου του ΕΛ.Ι.Ν.ΙΣ. Αντιναύαρχο (Ο) ε.α. Δημήτριο Μπαλόπουλο ΠΝ, τον Πρόεδρο του Σ.Α.Σ.Τ.Υ.Α. Σμήναρχο ε.α. Βασίλειο Τσιλιγιάννη, την  Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Καρδιοπαθών Αξιωματικών ΠΝ -ΛΣ & Φίλων Κα Κωνσταντίνα Κούβελα , την αντιπροσωπεία των Μαθητών της ΣΜΥΝ, σε όλους τους εκλεκτούς συναδέλφους, αλλά και σε όλους τους φίλους που βρέθηκαν κοντά μας.  Ο Πρόεδρος του ΕΣΝΑ ήταν ο τυχερός που βρήκε το φλουρί της πίτας μας, στον οποίο δόθηκε σαν αναμνηστικό δώρο το βιβλίο «Ο υπαξιωματικός από τις τριήρεις στις φρεγάτες».

Την εκδήλωση πλαισίωσαν η Μαέστρος  Κα Κατερίνα Μάσκα με την καταπληκτική παιδική χορωδία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Ξεχωριστή και συγκινητική στιγμή ήταν η βράβευση των αριστούχων μαθητών ΣΜΥΝ από τους Αρχηγούς των τριών πρώτων Τάξεων της ΣΜΥΝ των ετών 1982-1983.

Επίσης ο  Σύνδεσμος τιμώντας την ιστορία του, απένειμε αναμνηστικές πλακέτες στους Επίτιμους Πρόεδρους του ΣΑ/ΣΜΥΝ και ιδρυτικούς Πρόεδρους του Π.Μ.Σ.Α.Σ.Υ. Π.Ν. Κο Νικόλαο Μιχαήλ και του ΣΑ/ΣΜΥΝ Κο Ελευθέριο Σφακτό.

Στο τέλος κληρώθηκαν έξι αξιόλογα δώρα προσφορά των μελών μας και η εκδήλωση συνεχίστηκε με μικρή δεξίωση στο φουαγιέ του πολεμικού Μουσείου.