Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Αρχική » Το μήνυμα του Προέδρου ΣΑΣΜΥΝ!

Το μήνυμα του Προέδρου ΣΑΣΜΥΝ!

Αγαπητοί συνάδελφοι, το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Αποφοίτων Σ.Μ.Υ.Ν. συγκροτήθηκε σε σώμα σύμφωνα με το καταστατικό μας, με σκοπό την ανάπτυξη στενών δεσμών αλληλεγγύης και συναδελφικής αγάπης ανάμεσα στα μέλη του, την μελέτη, την προστασία και προαγωγή των ηθικών και οικονομικών συμφερόντων τους, την πολιτιστική και πνευματική τους καλλιέργεια.

Ο σύνδεσμος θα λειτουργεί αυστηρά προσηλωμένος στους στόχους του. Μέσα από την ενότητα όλων των μελών του και την εποικοδομητική συνεργασία με την εκάστοτε ηγεσία και τα αρμόδια Επιτελικά όργανα του ΠΝ, θα συνδράμει κατά το δυνατόν στην προβολή του έργου του, την ανύψωση του γοήτρου του προσωπικού του και θα υπεραμύνεται για την διασφάλιση των δικαιωμάτων των Αποφοίτων των σχολών μονίμων Υπαξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού πάντοτε στα πλαίσια της νομιμότητας και της δικαιοσύνης.

Σας περιμένουμε στα γραφεία μας Παλλάδος 24-26 Τ.Κ 10554 Αθήνα κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 10:00-13:00 να γνωριστούμε, να ξανασυναντηθούμε και να συνεργαστούμε για τις κοινές αξίες που πρεσβεύουμε όλοι.

Τηλ. Επικοινωνίας 210 3218319

Παύλος Σοφικίτης 

      Πρόεδρος